Феликс Шиндер и Деньги вперед

Начало мероприятия: 19.03.2020 20:00

Место: Korova

Адрес: Харьков, ул. Петровского, 37

Цена билетов: от 150.00 до 400.00 грн.

Музичний кооператив «Гроші Уперед» - хуліганський октет, створений в 2014 році з рідних і прийомних синів Одеси-Мами.
 
Відомий насамперед завдяки своєму стилю - суміші вуличного бандитського фольклору, єврейської народної музики і рок-н-ролу - який самі музиканти іменували Odessa Gangsta Folk. Незалежний дух колективу та сценічна винахідливість - визначили їх особливе місце на полотні української естради. Незабутні одеські містерії, приправлені особливим гумором, фірмовими «фокусами», торгами і непроханими гостями - зробили «Гроші Уперед» візитною карткою самої Одеси.
 
Моментальну популярність ледь створеному кооперативу приніс успіх їх соліста Фелікса Шиндера на ТВ-Шоу «Голос Країни».
 
Засвітившись на всіх радіостанціях, великих сценах, ярмарках і базарах, і перегравши з усіма іменитими особами української естради (серед яких Ніно Катамадзе, Майкл Найман, DePhazz, Океан Ельзи, 5'Nizza, Срібне весілля, СКАЙ, Крихiтка, Garden City Movement, Олег Скрипка (ВВ) і Юрій Кузнєцов), кооператив тут же відправляється відкривати себе новим материках.
 
Завсідники найбільших фестивалів (Odessa Jazz Fest, Koktebel Jazz Festival, Atlas Weekend, ОМКФ, Woodstock Ukraine, Таки-Да Фест, Kyiv Music Market, Odessa Sea Fest, Цимес Маркет і тд) і лауреати музичних премій, вони пробують себе в нових проектах, беруть участь в благодійних акціях, ведуть власне радіо і навіть видають газету.
 
Паралельно з цим група продовжує розширювати географію і підминати під себе зарубіжну аудиторію, на цей раз європейську. Sommerfestival Der Kulturen в Штутгарті, FolkHerbst Preisverleihung, International Klezmer Festival Fürth - і це тільки в Німеччині! Крім безлічі маленьких сцен, сольних концертів і колаборацій у Франції, Іспанії, Польщі, Бельгії та ...