Комическая опера «Летучая мышь»

Начало мероприятия: 04.01.2020 18:30

Место: ХАТОБ (ХНАТОБ)

Адрес: Харьков, ул. Сумская, 25

Цена билетов: от 70.00 до 200.00 грн.

ЛЕТЮЧА МИША комічна опера (рос.мова)
 
Всі ми пам’ятаємо популярну музичну стрічку «Летюча миша» Ю. Дунського і Я. Фріда з сузір’ям кращих КІНОакторів. Дотепні жарти авторів лібрето комічної опери М. Вольпіна та М. Ердмана, п’янкі вальси та іскрометні польки короля віденської легкої музики Й. Штрауса, анекдотична інтрига – все це робить «Летючу мишу» шалено популярною у глядача і слухача вже друге століття поспіль.
 
«Сцена брехні» чоловіка-зальотника своїй відданій дружиноньці давно увійшла в скарбницю найгумористичніших концертних сцен з музичних вистав! Знаменита арія - тост Орловського змусить вас підспівувати і підтанцьовувати ритму вальсу.
А чардаш Розалінди «Темна ніч» є одним з карколомно складних вокальних номерів у світовому музичному театрі, по виконанню якого можна судити про високий рівень майстерності солістки і театру ВИКОНАВЦІВ.
 
Вистава вабить манкою темою світського та приватного життя європейських буржуа, «легких» особистих стосунків без зобов’язань; захоплює увагу ефектною сценою костюмованого балу-маскараду в інтер’єрі палацу князя Орловського;вражає наочним вознесінням талановитої та заповзятої служниці Адель «из грязи в князи» впродовж однієї ночі і, зрештою, закоханістю зрадливого чоловіка у власну дружину. Втім, навіть у комічній опері має бути доброчесна розв’язка, тож всі герої разом заспівають вам «Мадам мораль дала урок, и посрамлен Месье порок».
 
Тривалість: 3 год 15 хв.