Оле-Лукоє

Начало мероприятия: 02.06.2019 11:30

Место: ХАТОБ (ХНАТОБ)

Адрес: Харьков, ул. Сумская, 25

Цена билетов: от 40.00 до 120.00 грн.

Добрий казкар Олє-Лукойє більш за все у світі любить розповідати свої казки дітям. У нього є дві парасольки: одна з барвистими малюнками-снами для слухняних дітей, інша, без малюнків — для неслухняних. Не подобаєтся Олє-Лукойє розкривати другу парасольку, тому що сон без сновидінь не схожий на казку.
 
Час плине, діти стають дорослими, в них з’являються свої діти… А Олє-Лукойє продовжує свою «казкову» справу. У його казках з’являються нові персонажі, нові історії, нові дива.
 
Нову казку Олє-Лукойє не тільки розповість сам, але й візьме активну участь у ній, адже коли головні герої твоєї казки потрапили в біду, їм не впоратися без допомоги.
 
Особливу чарівність виставі надають її актори, адже на сцену вийдуть зовсім малята!
 
Вистава була створена спеціально для дітей молодшого шкільного віку, коли казка ще має величезне значення у виховному процесі, а успіх у гладачів цього віку показав потребу цієї вікової аудиторії дітей у казці!
 
На жаль, ритм життя не завжди дає можливість батькам приділити достатньо уваги казці в житті своїх дітей, і ми пропонуємо свою професійну допомогу, адже наші маленькі артисти поки ще найкращі казкарі!