Пітер Пен

Начало мероприятия: 05.06.2019 11:00

Место: ХАТОБ (ХНАТОБ)

Адрес: Харьков, ул. Сумская, 25

Цена билетов: от 40.00 до 120.00 грн.

А чи знаєте ви, що…
 
… Усі дорослі спочатку були дітьми, тільки мало хто з них про це пам’ятає. … Різниця між дітьми та доросими у тому, що дорослі у всьому шукають щастя, а діти скрізь його знаходять. … Тільки діти знають, чого хочуть. Вони їдять руками, тому що так весело. Вони малюють на шпалерах, роблячи свою кімнату особливою. Їм не хочеться бути як усі. Вони роблять найскладніше — залишаються собою. ... Феї насправді існують.
 
Ми розповімо вам про хлопчика, що вдягав костюм зеленого кольору, вмів літати та дружив зі справжньою феєю, про хлопчика, що не захотів ставати дорослим.
 
А знаєте, чому ми краще за всіх розповімо вам про це? Тому що наші артисти ще самі діти, вони знаходять щастя у простих речах, вони вміють радіти тому, що дорослі навіть не розглядають як привід для радощів: калюжам, жукам, деревам, кожному дню!
 
Історію про Пітера Пена наш театр вперше показав 19 квітня 2015 року. На сцені втілилося неординарне сценічне оформлення, спецефекти, костюми, музика, грим — ось що зробило наш балет-казку «Пітер Пен» найказковішою у світі!