Ольга Фреймут

Начало мероприятия: 23.03.2018 19:00

Место: Радмир Экспохолл

Адрес: Харьков, ул. Академика Павлова, 271

Цена билетов: от 250.00 до 1200.00 грн.

 
МАЙСТЕР-КЛАС ОЛЬГИ ФРЕЙМУТ В ХАРКОВІ
*СПЕЦІАЛЬНІ ЦІНИ ДО 25 ГРУДНЯ (після 25/12 ціни квитків від 390 до 1200 грн.), ПРИЄМНІ СЮРПРИЗИ, РОЗІГРАШ ПРИЗІВ
УВАГА: лише учасники з 1 по 4 ряд дістають можливість після майстер-класу особисто поспілкуватися з Ольгою, взяти автограф і зробити фото!
Тривалість майстер-класу: півтори години МК, а потім спілкування у форматі питання-відповіді ДЛЯ ВСІХ УЧАСНИКІВ В ЗАЛІ!Ольга Фреймут приїздить до Харкова 23 березня! Але цього разу не з черговою інспекцією чи перевіркою.
Відома телеведуча проведе відверту зустріч на тему "Як стати ведучою свого життя"
Як стверджує Ольга Фреймут: У жодній зі шкіл немає уроку «Сила волі». Проте в реальному житті її ніхто не відміняв. Старанні дівчатка, після іспитів, дипломів, замість успіху й радості, у професійному та особистому житті – страждаємо від «синдрому відмінниці» або картаємо себе за невдачі. Лякаємося життєвих перешкод і випробувань. Ми ж так старанно вчилися! Ми були такі чемні… а чому жодна фея не запрошує в королівське життя?.. Нас не вчать шукати друзів, обирати свій шлях, долати страх, відчай і зневіру. Підніматися після падіння і грати ва-банк. Ми не вміємо писати життєвий сценарій, аби бажане й дійне не розминулися за крок до досягнення мети. У мене часто запитують, звідки я беру… сміливість, як усе встигаю, хто мене навчив бути собою, що б там не було. На тригодинній зустрічі з Ольгою Фреймут ви почуєте відповіді на різні запитання і розповіді про зворотній бік слави, телебачення, вогнів великого міста, життя «на вітрині» та як вистояти перед випробуваннями.
Також Оля говоритиме про:
- Як кинути виклик самій собі?
- Як піднімати самооцінку, без якої мотивації гріш ціна?
- Як отримати фінансову незалежність й зробити з власного імені бренд.
Зустріч не може вмістити усього, за чим ви прийдете в надії змінити життя за один день. Але насправді життя може змінитися за долі секунди. І ці долі у ваших руках.
Приходь на зустріч з Ольгою Фреймут і починай змінювати життя з цієї миті.